Vil du gerne skabe sød musik på din næste date? Jamen så kan det netop være, at du skal lade musikken brede sig mellem jer… Vi har samlet en lille håndfuld idéer, der alle kredser om musikken. 

Musik og romantik rimer! Og du kan bestemt også arrangere en romantisk date ved at tænke musik ind i billedet. Der er mange muligheder for dig, der ikke kan få nok af de bløde og sprøde toner, og hvis din date også er musikinteresseret, er det selvfølgelig kun et plus.

I det følgende giver vi dig et par idéer eller tre til, hvordan du kan gå på date med musikken i fokus. Det er mest fantasien, der sætter grænser, for musikken kan nydes i intime rammer og store menneskemængder. Det er heldigvis helt op til dig og din date.

1. Lyt til musik derhjemme

Har du nogensinde introduceret en date til din yndlingsmusik? Og også hørt din dates foretrukne numre, album og kunstnere? Det kan være en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Ja, hvis I begge er musiknørder, kan I måske endda lære mere om hinanden på denne måde end ved at snakke.

Der er noget rigtig hyggeligt og intimt over at lytte til musik i hjemlige rammer. Derfor kan det altså være en skøn date-idé at invitere øjestenen med hjem på en lytter. I kan eventuelt tænde stearinlys og slukke det elektriske, så I kan aktivere høresansen i endnu højere grad. 

2. Tag til koncert

En koncert-date er lidt af et hit for musikelskere. Her har man en aktivitet, der kan tage lidt af presset af samtalen. Samtidig er man også sikker på at få noget ud af daten – for uanset om I lige svinger eller ej, kan du da i hvert fald nyde koncerten. 

Som oftest vil det også give masser af stof til samtale efterfølgende. Der er altså mange gode grunde til, at det kan skabe sød musik at invitere din date med til koncert. Måske kan du endda finde en begivenhed ude i skoven, ved vandet eller et andet sted, som er ekstra romantisk.

3. Tag på festival

Når I er kommet lidt tættere på hinanden, kan I overveje at dele passionen for musik på en festival. Det kan være hyggeligt, fordi man både får mulighed for at høre en masse kunstnere sammen, drikke kolde fadøl og sove i telt.
Hvis du mangler en date, kan en festival også være et fantastisk sted at finde én. Det er sådan set bare at gå online, for i dag findes der tonsvis af dating-sider på nettet. Her kan du finde noget for enhver smag lige fra et romantisk eventyr til et kinky gangbang. Mulighederne er altså stort set uendelige!