Savner du også de åbne bålpladser og brændeovne, som du kan tænde op for ude på landetMåske synes du, det sviner for meget i forhold til miljøetSå kan du med god samvittighed investere i en biopejs. Det spreder ikke bare varme, men sørger også for at hyggen trænger ud i alle hjørner af hjemmet. En biopejs brænder bioethanol af, og det er et af de mest miljøvenlige væsker til afbrænding på markedet. 

Der er bare noget vidunderligt ved åben ild under kontrollerede forhold. Uanset om det er bål i haven, pejs eller brændeovn, så knitrer flammerne, mens gløderne springer rundt, og der er en magisk følelse i luften. Og så varmer det, og særligt i de kolde vintermåneder i Danmark er der stort behov for varme 

Bor du i byen, er åben ild ikke den bedste mulighed for at varme sig. De færreste hjem har alligevel muligheder for at tænde op. Hvis du bor i lejlighed eller hus kan du med fordel investere i en biopejs. De kan fås både stationære og mobile udgaver, og den er ikke bare en garanti for hygge, den er og sikker, brugervenlig og miljørigtig. 

Indret dit hjem med en biopejs 

En biopejs kan du få i mange varianter, for eksempel kan de både stå på gulvet eller du kan få den hængt direkte på væggen. Du kan også få en biopejs til at stå frit på gulvet som en rumdeler eller som et møbel, der er en del af indretningen. Derudover kan du få det i mange slags farver, så du kan finde den biopejs, der passer lige til dit hjem.  

Hvis du vil være rigtig smart, så kan du koble nogle biopejse til din smartphone. Så har du den direkte på telefonen, og du kan tænde den fra direkte fra sengen eller sofaen, eller hvor du end befinder dig. Aldrig har det været lettere at tænde op i pejsen.  

En biopejs er godt for klimaet 

En biopejs på mobilen er ikke bare det lette valg, det er også det miljøvenlige. En biopejs brænder på dampene fra bioethanol. Det betyder, at du hverken skal tænde op eller gøre klar med andet. Du skal bare trykke på en knap, og så tænder den op for ilden.  

Bioethanol brænder uden de store affaldsstoffer som sod eller aske, og du kan derfor med god samvittighed tænde op for din biopejs uden at bekymre dig om dit aftryk på klimaet.