Yes! sommer, sol, musik, dans og festival. Er vinterkroppen blevet lidt slap og har julen tilføjet et par ekstra kilo? Hvis du godt kunne tænke dig at gøre lidt ved formen og blive klar til sommer og sol, så er det bare i gang med hjemmetræningen.  

Dag 7 på sofaen og du har ikke gået mere end 900 skridt frem og tilbage fra køkkenet. Det kan ses på kroppen at det har været et år præget af meget sofa tid, lidt for meget mad og en masse lækre sager. Du drømmer dig til sommer og sol. Om god musik og varme øl på festivaler mens du hygger dig med dine venner på fuldt blus. Men i drømmen er der sixpack på din mave og store biceps. Og så beslutter du dig for at nu skal det være.  

Nu skal du i form. Hvis du også gerne vil stramme op og komme af med de overskydende kilo som har sneget sig på kroppen over vinteren, er det bare at komme i gang. Du kan få pull up bar hos Nettofitness og meget andet træningsudstyr når du skal i gang med transformere vinterkroppen til supermodel. Hvis du er helt ny i det med at træne, får du lige noget hjælp.  

Arme, mave og ryg 

Til at træne arme, ryg og mave, er et godt redskab en pull up bar. Har du en oplagt pull up bar væg derhjemme, kan du vælge en pull up bar af denne type til at lave pull up på. Hvis du er til noget andet kan du også vælge et pull up stativ. Hos Nettofitness kan du finde den pull up som er vurderet bedst i test, og også se hvad der kan være godt for dig.  

En pull up bar er en god måde at træne forskellige overkrops muskelgrupper. Med en pull up bar kan du nemlig bruge din egen vægt til at træne uden at skulle bøvle med en masse vægtstænger og separate vægte. Desuden trænes mange muskelgrupper på samme tid, frem for at man intensivere aktiviteten i en muskel ad gangen.  

Lår, ben og numse 

Når man skal i form til sommeren kan det være nemt at skippe ben dag. Men vi kender vist alle typen med kæmpe overkrop og små tændstiks ben. Sådan skal du da ikke se ud. Husk derfor også at tage benene med når du træner derhjemme. Så får din sommerkrop et mere overordnet harmonisk look, hvis hele din krop er smækker lækker. Desuden så gavner det kun numseformen at lave masser af squats, så giv den godt med gas.  

Hos Nettofitness kan du også finde andet udstyr end en pull up bar som kan hjælpe dig med underkroppens muskler. Ellers er det nemt at træne ben derhjemme uden stort udstyr. Og så kan du nøjes med bare at investere i en pull up bar.