Hvert år når Frost Festival begynder, omdannes store dele af København til et magisk vintereventyrland hvor man har mulighed for at opleve den pulserende by på helt andre og storslåede måder. Attraktioner udsmykkes med fængende lys, og med tillokkende syngende musik lokkes man til helt nye opdagelsesområder. Læs med, og bliv klogere på hvordan du kommer sikkert frem til denne begivenhedsrige festival. 

Har du endnu ikke oplevet Frost festival i vinterhalvåret, er det uden tvivl et besøg værd. Flere år lokker festivalen flere besøgende og beboere til, og gaderne bliver fyldt med mennesker fra nær og fjern. Kommer man derfor udenbys fra, kan det skabe nogle hindringer i vejen dertil. 

Vær opmærksom på trafikken 

Når festivalen afholdes og flere hundrede mennesker strømmer ind til byen, er det naturligt at vejene fyldes op af travle bilister. Dette kan betyde lang kø, men også en større usikkerhed på vejene. En fordel er derfor at være ekstra opmærksom på sin egen sikkerhed, da der med mange bilister på vejene skabes en større sandsynlighed for uheld. 

Spænd sikkerhedsselen, sørg for at tjekke dit barns autostol, og hold øjnene koncentreret på vejen. Det er vigtigt at have sikkerheden i orden når man færdes i trafikken, og i særdeleshed i en tid hvor der er mange travle bilister. Har du ikke allerede en autostol til dit barn, eller trænger den til en udskiftning, kan du finde et stort udvalg på Autostol.dk

Følg programmet 

Er du ikke kendt i storbyen, kan det være nemt at fare vild og ende i vildrede blandt de mange mennesker. Hvert år udstedes et særligt program i forbindelse med afholdelsen af Frost Festivalen, hvilket kan være en god guideline at følge direkte. Hermed er man sikker på at man når at se og opleve alle attraktioner, og samtidig ikke forsvinde væk fra hinanden i menneskemængden. Ved brug af maps kan du nemt finde frem til alle udstillinger.