Det er sjovt at være ude at fiske. Og spændende. Hvis man kender de gode steder, så ved man godt hvad man skal bruge af udstyr for at lokke fisken på krogen. Der er masser af lystfiskere i Danmark, som hiver flotte fisk på land og lader sig forevige med fangst og fiskestang, til evigt minde. Og så kan man bagefter fortælle vennerne om kampen. Det er en herlig hobby, hvor man får masser af frisk luft og kommer i nærkontakt med naturen. Og så får man god mad på bordet. 

Der er mange gode fiskesteder på Fyn. Hvis man har en god lystfiskerven, så kan man tage på tur ud til et af dem og prøve lykken. Pak en god rygsæk med noget varmt at drikke og en god madpakke, og selvfølgelig masser af fiskegrej. Måske med en lille skarp til at holde varmen på, hvis vejret er koldt. En god campingstol er heller ikke dårlig, når man skal holde en pause fra fiskeriet. Sørg for at få det hele med, også kamera eller smartphone, så I kan tage billeder af præmiefisken. 

Ro i sjælen 

Når man sådan står der og kaster snøren ud og hiver ind, og man skuer ud over vandet, så falder der en ro på en, som er svær at finde under andre forhold. Man snakker ikke meget med sin ven, for man skal jo nødigt skræmme fiskene væk, men man kan sagtens pleje venskab med hinanden uden at sige en hel masse. Hele den store natur ligger jo der, lige under gummistøvlerne. Det behøver man slet ikke at tale om. Det er noget man bare oplever. Ord er helt overflødige, når man står og fisker. 

Man kan også sagtens tage på fisketur alene. Det er der også mange, der gør. Det er rart med alenetid, og roen er den samme, lige meget om man er alene eller sammen med en god ven. Man kan bare stå der og falde i staver, mens man passer sit arbejde med stang og line. Indtil der lige pludselig er bid. Så kommer der gang i sagerne. Man lader lige fisken trække lidt, så krogen kan sætte sig ordentligt fast, og så haler man langsomt ind. Det er topmål af spænding. 

Glad hjem med fangsten 

Når man har fået sin fangst op på land og taget billeder, så er det tid til at drage hjemover. Hvis det har været en god dag, så kan man godt være helt høj. Det er skønt at være lystfisker på en heldig dag. Når man kommer hjem, kan man tilberede fangsten og spise sig et lækkert måltid. Man kan også søge efter Sex på Fyn. Man finder let en nyttig escortguide på nettet.