Har du en formue der har vokset sig så stor, at banken nu kræver hvad de kalder for en negativ rente? Eller har du sparepenge der bare står på en konto og som hverken vokser eller falder i værdi?

Aktiemarkedet er kun steget de sidste 100 år

Måske er det ikke første gang du får et nys om det, for det er slet ikke en gammel nyhed at du kan investere din formue i aktier. Har du bare fejet tanken væk omkring at investere dine penge på aktier, så genovervej lige når du nu bliver opmærksom på at det generelle aktiemarked de sidste 100 år kun er steget, og dermed har aktionærerne kun tjent penge på at investere heri.

Mangler du bare mere viden for at tage springet ud i at blive aktionær, så kan du let og hurtigt skaffe dig den basale viden ved at klikke dig ind på Viborg Folkeblad.

Invester dine sparepenge i hvad der giver mening for dig

Hvis du aldrig har kigget på aktier, kan du let være tilbøjelig til at tænke at du vil gå efter dem, hvor du kan se at de stiger mange procent i afkast nu og her, for det må jo være godt. Men det vigtigste er egentlig at du kan genkende dig selv i virksomhedens værdier.

Husk at du bliver en form for medejer, når du bliver aktionær, og helst skal kunne stå inde for hvad virksomheden står for.