Vi kan alle opleve perioder i vores liv, hvor vi føler os uinspirerede og ude af stand til at få nye idéer. Da er der flere ting, man kan prøve for at sparke liv i hjernecellerne, og her giver vi dig tre gode bud på, hvordan du kan blive inspireret ved at pifte dit hjem op. 

Inspiration er særligt vigtigt, hvis man beskæftiger sig med eksempelvis at komponere musik eller skrive bøger. Da går det ikke, at hovedet er tomt, men med et levende og smukt hjem, er der langt større chance for igen at kunne være kreativ og producere. 

Den helt store tur 

Det kan være en mulighed at give dit arbejdsrum den helt store overhaling med nye møbler og gardiner, maling og flytten om samt nye pyntegenstande fra https://herligthjem.dk/ eller et andet sted. Efter en årrække kan væggene trænge til en gang maling, og vælger du en ny farve, vil du med stor sandsynlighed mærke en forandring. Du kan også give gulvplankerne en slibning eller få lagt nyt gulvtæppe på og på den måde få en helt ny stue eller arbejdsværelse. 

Byt rundt, når du gør rent 

Du kan også vælge blot at flytte om på møblerne, og der ingen der siger, at man kun må gøre det en gang i mellem. Faktisk kan det være forfriskende at flytte lidt rundt på tingene, når man alligevel gør rent. Ved at sidde et andet sted i rummet og arbejde får man pludselig noget andet at se på, hvilket ofte kan sætte tanker i gang. Det kan blot være at dreje arbejdsbordet en kvart omgang eller at bytte om på nogle lamper, for selv små forandringer kan have en betydning. 

Køb noget nyt 

Også det at anskaffe sig noget nyt til boligen kan som nævnt være en kærkommen forandring. Her kan du for eksempel vælge at købe noget nyt til væggene, måske et stort verdenskort eller billeder med smukke citater. Eller hvad med at anskaffe dig en flot gammel teaktræsskænk, hvor du kan stuve noget af rodet af vejen? Netop rod er for mange en dræber for kreativiteten, mens andre stortrives i rod og nærmest bliver mere inspireret af, at tingene ikke ligger i sirlig orden. Også en ny potteplante eller et nyt sofabord kan gøre underværker, når man er gået i stå og trænger til ny inspiration for at kunne udføre sit kreative virke.