Hvis der er noget, der er en del af den danske kultur, må det siges at være de danske festivaler. De har eksisteret i mange år, og de kommer til at være her i de næste mange år også.

Mange har hungret efter at komme på festival igen

Desværre var det blandt andet de danske festivaler, der som noget af det første fik dødsstødet, da der kom corona i Danmark. Og i to år måtte mange festivalgængere nøjes med at hygge sig hjemme i haven, da der ikke var mulighed for at komme på en rigtig festival, som den var før corona. Dog ser det ud til, at der i 2022 kommer gang i de danske festivalscener igen, og det er der i den grad mange danskere, der har hungret efter.

Har du aldrig været på festival før?

Hvis du ikke har været på festival før, er det i den grad noget, du bør unde dig selv at prøve mindst en enkelt gang. Der er ingen, der siger, at det absolut skal være på Roskilde Festival eller en af de andre store, du skal på den første gang. Du kan sagtens starte med at besøge en af de mindre festivaler, og hvis du så synes om det, kan du jo altid overveje at tage på en festival som Roskilde eller Smukfest, hvis du har mod på det. Det er en helt unik oplevelse at være på festival.

Køb dine billetter til festival i god tid

Lyder det som noget for dig, kan det være en rigtig god idé at være ude i god tid og købe din billet. Der er mange om buddet, og især de store festivaler bliver udsolgt på ingen tid. Så vil du fx gerne på Roskilde Festival eller Smukfest, skal du være hurtig med at sikre dig en billet, da det ellers godt kan blive svært for dig at nå at få fat i en. De største og mest populære festivaler i Danmark får udsolgt på ingen tid, så det gælder om at sidde klar, når billetterne bliver sat til salg hvert år.

Er du til malerier, så læs om Skagensmalerne PS Krøyer her.