Der er anledninger, hvor der virkelig er noget at fejre. Så skal der holdes fest med fuld musik og masser af gæster. Måske lejer men sig ind i det lokale forsamlingshus eller hal. Og så skal der bestilles mad og øl, vin, sodavand, kaffe, det hele. Og der skal bookes liveband, som kan komme og spille efter maden, så folk kan komme ud at danse. Og der skal være langborde til alle gæsterne, og et stort plankebord til maden, så der kan være buffet. 

His man skal have bordben til plankebord, så er det en god ide at tjekke plankebord.dk, hvor de har nogle virkelig flotte eksemplarer at vælge i mellem. Man skal da sidde godt, nå der er fest med mad og det hele. Og plankebordet skal da stå solidt, så maden ikke vælter. Og det skal se flot og rustikt ud, når gæsterne kommer op til buffeten og skal hente mad. Når der for alvor er fest, så skal der heller ikke mangle noget. Der skal være nok til alle. Mere end det. 

Hvilke ben skal det stå på? 

Et plankebord er noget af det flotteste, og samtidigt noget af det mest festlige. Når man skal vælge bordben til plankebord, så skal det jo naturligvis passe i stilen. Måske skal benene være store og rustikke, så plankebordet bliver den solide base. Festens centrale punkt, hvor maden står og mennesker mødes og får en snak. Solide ben, der kan bære både mad og gæster, der læner sig op af bordets sider, når de skal sludre med hinanden. 

Få ben online 

Hos plankebord.dk kan du finde virkelig flotte bordben og planker til plankeborde. Der er et smukt udvalgt og kvaliteten er naturligvis i top. Hvis du kan lide solide og rustikke møbler, så kig forbi her.