Drømmer du om at springe rundt som en gymnast derhjemme? Eller måske vil du bare lade dine børn slå sig løs og have det sjovt? Så kan du overveje en airtrack til hjemmet. Så er du sikker på, at du og dine børn for en sikker landing, hvis I hopper lidt for højt under parkour eller springgymnastik.

Det kan være svært at finde på de helt rette gaveidéer til hjemmet. Sidste år iPad er svær at overgå, og for hvert år der går, skal du bare tænke endnu bedre idéer. Hvis dine børn går til gymnastik, så kan du jo købe en airtrack, så I kan øve jer derhjemme. På den måde kan du følge dem hele vejen, og endda deltage i legen. Bare pas godt på ryggen, mens du er i gang.

En airtrack til både leg og sport

En airtrack til hjemme kan lidt af det hele. Den er god til både sport og leg. Hvis dine børn skal præstere bedre til gymnastik, så giver den dem en langt bedre fordel end de andre børn. Så kan de jo være de står øverst på skamlen til næste stævne.

Men det skal først og fremmest være en leg. En airtrack skal være sjov at lege på. På ideertilfest.dk kan du læse meget mere om, hvad man kan lave på en airtrack af sjov og ballade. Hvis I tager airtracken frem til festen, så kan børnene lave så mange flik-flaks og saltomortaler, de vil uden at komme til skade. Det er et sikkert valg til en lørdag eftermiddag i haven.

Samtidig sørger du for at holde både børnene og dig selv i form. Og endda på en sjov og nyskabende måde. Suppler de sure løbeture med lidt parkour eller spring på airtracken, så er du garanteret den gode form fremover.