Musik er noget af det bedste vi har. Musik kan påvirke vores humør i en positiv retning, og trøste os, når vi er i dårligt humør. Faktisk er der musik, som er decideret sund at lytte til og har en livsforlængende virkning. Det er hyggeligt at høre musik, når man kører i bus eller tog, eller når man er på farten på cykel eller i bil. Og så er musik skøn at danse til. Og der er da vist slet ingen tvivl om at det er sundt at danse. Kalorierne rasler af en, når man virkelig danser igennem. 

Gennem dans og bevægelse kan man tabe i vægt og forøge sin muskelmasse. Man kan simpelthen få et bedre bmi, hvis man rør sig. Det kan være løb, gymnastik, træning eller dans. Lige meget hvilken disciplin man bevæger sig i, så er det skønt med noget god musik til. Hvis du ikke har styr på dit personlige bmi, så kan du kigge ind hos nysport.dk og finde gode metoder at måle det på. Det er sådan set ret enkelt. Det handler om forholdet mellem din højde og din vægt. 

Bevæg dig og spis sundt 

Hvis man gerne vil smide nogle overflødige kilo, så er kost og bevægelse de mest oplagte parametre at stille på. Spiser du for meget? Spiser du for fedt? Sørger du for at få motion nok? Måske kan du tabe i vægt ved at omlægge din kost, så den bliver mere fedtfattig. Ved at spise masser af sunde grøntsager og færre burgere kan du måske tabe dig. Og glem ikke motion og bevægelse. 

Hør musik til 

Ved at lytte til noget god musik, mens man bevæger sig, så bliver det knap så hårdt at komme i gang. Løbetræning med musik i ørerne kan være en god vej til et bedre bmi.