Sport og musik er nogle af de største underholdningsmagneter i verden. Deres veje krydses dog ikke så ofte, som man måske skulle tro. Visse begivenheder har stolte traditioner når det kommer til kombinationen, og få er så kendte som Half-Time showet til de amerikanske Super Bowls!

En stor og gammel tradition

Tilbage i 1967 gik bands fra University of Arizona, Grambling State University og Anaheim High school  på scenen, i pausen af Super Bowls, sammen med trompetist og bandleder Al Hirt. Dette var indledningen til en stor tradition omkring musik til kampene. I 70’erne og 80’erne så vi stadig bands fra de lokale skoler og universiteter, dog krydret med mere og mere kendte navne.

Showet blev også større og større men gik også væk fra ‘blot’ at være skolebands eller andre musikere. I 1984 stod Walt Disney-koncernen for koncerten og i 1989 stod Elvis-efterligneren Elvis Presto for underholdningen sammen med dansere fra det lokale område.

Spoler vi frem, har vi i nyere tid set Shakira, The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga, Justin Timberlake og mange, mange flere, gøre en fest ud af pausen i verdens største endags-sportsbegivenhed. Som https://gaffa.dk/artikel/ skriver, så er der især 5 store øjeblikke som mange af os husker. 

Kilde: Unsplash

Hvad er størst? Kampen eller showet?

Musik er for alle. Smag er forskellig men næsten alle kan finde musik de elsker og nyder. Sport deler vandene lidt mere. Et godt bevis på dette er seertallene til sidste Super Bowl. Ved sidste Super Bowl optrådte The Weeknd og ifølge amerikanske medier fik showet faktisk otte millioner TV-seere mere end selve kampen gjorde. Dette er langt fra første gang. Det er almen kendt, at folk der ikke går op i sporten, eller folk der gør, men hvis favorithold ikke er med i kampen, stadig kan finde på at tænde for at se showet i halvegen.

Næste års show er allerede booket men hvis du dog er en af dem som udover musikken også er interresseret i sporten. Så bliver det også interessant at se hvem der faktisk løber med mesterskabet i februar. Det må vi dog vente lidt med at finde ud af men på https://ekstra.bet365.dk/news/da, kan du følge med i NHL nyheder og få en ide om hvem der har mulighed for at vinde. Lige nu er det TB Buccaneers med odds 6.50 der er favoritter til at vinde.  

2022: Rap!

Som du kan læse på https://www.berlingske.dk/internationalt/, så er det Rap-legenderne Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige og Eminem  der slår sig sammen med en lidt nyere stjerne i Kendrick Lamar, og sørger for underholdningen ved næste års Super Bowl. Historien har vist at alle genrer kan klare et half-time show, og man kommer ikke udenom at rap er enormt populært. Kombineret med at flere af de optrædende har været på scenen i over 30 år, vil der nok være mange nysgerrige øjne rettet mod scenen på SoFi Stadium i Californien, for at se hvordan de griber det an.

Om du er fan af sport, musik eller begge dele, så er Super Bowl en enorm begivenhed i kalenderen. Så gør dig selv en tjeneste og tjek nogle af historiens største koncerter ud. Og hvem ved! Måske er du sportsfan, der får øjnene op for nye bands, eller en musik-fan der finder kærligheden til amerikansk fodbold! Sporten har i mange år været i fremgang i Danmark, så man ved aldrig.

Hvis du er en vaskeægte musikelsker, vil du sandsynligvis gerne have så mange fede, musikalske oplevelser som overhovedet muligt. Koncerter i Danmark er en fest, men ikke desto mindre kan det også være spændende at opleve en koncert i udlandet. Gennem Momondo har du mulighed for at finde billige flybilletter. 

Find dine flybilletter billigt på Momondo

Har du brugt mange penge på koncertbilletter, vil du sandsynligvis gerne spare nogle penge på flyveturen. Dette har du mulighed for at gøre med Momondo. Momondo er nemlig en rejsesøgemaskine, hvor du kan sammenligne flybilletter fra et væld af forskellige flyselskaber. Således kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor du kan finde de billigste flybilletter.

Foruden priser er det ligeledes muligt at sammenligne rejsetider og antallet af mellemlandinger på Momondo. På den måde kan du tilpasse dine flybilletter efter dine ønsker. Både når det gælder pris, men også når det gælder rejsens udformning. Ved at finde nogle billige flybilletter, er du i hvert fald sikker på, at den musikalske tur starter på en god måde!

Overnatningen kan du også finde på Momondo

Skal du til koncert i udlandet, er det sandsynligvis også nødvendigt for dig at finde et hotel, som du kan sove på. Måske er du så heldig, at du kender nogle venner i byen, så du slipper for denne udgift, men hvis dette ikke er tilfældet, er det endnu engang en god idé at søge ind på Momondo. Inde på Momondo har du nemlig også mulighed for at sammenligne forskellige hoteller.

Da de forskellige tilbud er præsenteret på den samme side, kan det være lettere at overskue. Den helt rigtige overnatning er nemlig også vigtig, hvis du vil spare penge på rejsen. Fra Momondos hjemmeside kan du klikke dig videre ind på hotellernes hjemmesider. Dermed har Momondo blot udført det tidskrævende arbejde med at fremsøge de mange forskellige muligheder, der findes.

Skal du også finde en lejebil på Momondo?

Hvis du skal rejse med musikken i fokus, kan det være nødvendigt at besøge flere forskellige destinationer. Er dette tilfældet, er en udlejningsbil ikke en helt skidt idé. På den måde slipper du nemlig for at bøvle med offentlig transport, og du kan køre, lige når du har lyst. Hvis du skal finde den helt rigtige udlejningsbil, er det dog nødvendigt med et vist forarbejde.

På Momondo har du naturligvis også mulighed for at sammenligne udlejningsbiler. Dette kan give dig en idé om, hvilket biludlejningsselskab du bør kontakte. Når du lejer bil, er der visse ting, som du bør være opmærksom på. Ved udleveringen er det for eksempel en god idé at kigge efter skader og buler, så du slipper for at hæfte for ridser, som en anden lejer har påført bilen.