Indien er et land med en enorm mangfoldighed og har noget nyt at tilbyde turisterne rundt om hvert hjørne. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig rejseoplevelse, skal du sørge for at tjekke disse 10 must-see attraktioner i Indien. Fra Mumbais travle gader til de rolige templer i Kerala er der noget for enhver smag i dette fantastiske land. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!

1. Taj Mahal: Taj Mahal er en af de mest ikoniske bygninger i verden og Indiens mest berømte vartegn og er et must-see.

2. Det gyldne tempel: Dette smukke tempel, som er det helligste sted for sikherne, ligger i Amritsar.

3. Det røde fort: Det er et massivt fort af rød sandsten, der blev bygget af mogulerne, og som engang var hjemsted for de indiske kejsere.

4. Gateway of India: En bue, der blev bygget til minde om kong George V og dronning Marys besøg i Mumbai, og som nu er et af byens mest genkendelige vartegn.

5. Ajanta- og Ellora-hulerne: Ajanta- og Ellora-hulerne, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, er en række hule-templer, der stammer fra det 2. århundrede f.Kr.

6. Humayuns grav: Denne grav blev bygget til minde om mogulkejseren Humayun og er et andet UNESCO-værdital.

7. Qutub Minar: Dette 73 meter høje tårn er verdens højeste minaret i mursten og blev bygget i det 12. århundrede.

8. Mehrangarh Fort: Dette imponerende fort er et af de største forter i Indien og ligger i Jodhpur.

9. Hawa Mahal: Dette femetagers palads blev bygget i 1799 og har fem etager  med 953 vinduer, alle med indviklede gitterværk.

10. Jomfru Marias hus: Denne kirke i Velankanni siges at være det sted, hvor Jomfru Maria viste sig for en dreng i det 16. århundrede.

Husk at Indien også er kendt for deres mad, så du skal prøve så meget som muligt, mens du er der. Det kan være karry retter, chutney på brombær (læs om fordele ved brombær her), korma eller lignende.

Indien er et fantastisk land med noget nyt at tilbyde turisterne rundt om hvert hjørne. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig rejseoplevelse, skal du sørge for at tjekke disse 10 seværdigheder i Indien, som du ikke må gå glip af. Fra Mumbais travle gader til de fredfyldte templer i Kerala er der noget for enhver smag i dette fantastiske land. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!