Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Vink farvel til vinteren med Vinterfinale

Vi på Team Frost har et splittet forhold til vinteren. Den er kold og mørk. Men den danske vinter giver også mulighed for en masse aktiviteter, vi ikke har om sommeren. Vi kan se lys i mørket. Vi kan rykke endnu tættere sammen. Vi kan hoppe i iskoldt vand og gå i sauna bagefter.

Frosts afslutningsweekend i 2018 består af to arrangementer, der begge hedder Vinterfinale. De fejrer både at vinteren er slut og giver forsmag på den forestående festivalsæson med koncerter og festivalstemning. Men de fejrer også vinteren og dens muligheder med netop masser af vinterbadeaktiviteter. I Refshaleøens smørhul lidt udenfor byens mas og med den nok bedste udsigt til Københavns aftenlys i vintermørket.

De to arrangementer foregår i og omkring de to Kabelhaller. Udendørs vil der være vinterbadeaktiviteter og lysinstallationer. Indenfor i de to haller skaber vi et festivalområde i en vinterpraktisk og opvarmet indendørsudgave, hvor den ene hal bliver fyldt med dj’s, bar med cocktails, madboder og dvæle ved de indendørs lysinstallationer, mens der i den anden hal er koncerter fra kl. 20

Læs mere om de enkelte dage nedenfor – vi ses!


FREDAG D. 23. FEBRUAR

Fredag med fire af den danske og britiske musikscenes allermest lovende alternative popnavne: First Hate, hvis dunkelt dunkende synthpop klinger catchy på gennembrudsalbummet ‘A Prayer For The Unemployed’ og i særdeleshed til de pulserende livekoncerter, mens Franske Piger nysgerrigt undersøger genrer og sprog i deres dansksprogede popsange. Waldo & Marsha udgiver til februar en ny EP fuld af boblende melodier, mens aftenens internationale islæt kommer fra den britiske duo IDER, som vi med garanti kommer til at høre mere til i fremtiden.

Fang dine billetter her


LØRDAG D. 24. FEBRUAR

Lørdag indtager fire væsensforskellige, men forrygende danske rockbands Kabelhallerne: Blaue Blume med deres skønhedsdyrkende melodier og knivskarpe hooks centreret omkring Jonas Smiths karakterstærke stemme, senest på den aktuelle EP ‘Sobs’, Fribytterdrømme med et solidt skud kalejdoskopisk neo-syrerock med fornem sans for flippede musikalske ekskursioner og smældende guitarbredsider, The Love Coffin med vilter og ekspressiv tusmørkerock, der sender kærlige nik til 80’erne og den nye gruppe Luster, aftenens mest dansable indslag, som kombinerer inspiration fra amerikanske new wave-pop-navne som Devo og The Db’s med energisk punkfunk og glitrende synthpop.

Fang dine billetter her

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: