Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

FROST FESTIVALS DIREKTØR TAKKER AF EFTER ÅRETS FESTIVAL

FROST FESTIVALS DIREKTØR TAKKER AF EFTER ÅRETS FESTIVAL

Efter syv år stopper Mikael Pass som direktør for Frost Festival. Den 1. marts tiltræder han en nyoprettet stilling som musikbysupervisor i Roskilde Kommune.

Frost Festival 2018 bliver den sidste med Mikael Pass i spidsen. Når festivalen er vel afsluttet i februar takker han af efter syv år i front for den københavnske vinterbegivenhed.

Frost Festival har gennem årene udviklet sig til en signifikant kulturbegivenhed i krydsefeltet mellem koncerter, lyskunst og arkitektur i partnerskab med en lang række aktører i kulturlivet og ikke mindst i tæt samarbejde med sit kompetente medarbejderhold. Med Mikael Pass i front har festivalen skabt unikke arrangementer på tværs af byen – bl.a. i det nedlagte Danmarks Akvarium, på bunden af en tom svømmehal i Dragør, i Carlsberg Akademi, i folks private hjem og på en lang række af byens museer og øvrige kulturinstitutioner. Ligeledes stod Frost bag realiseringen af det markante lys- og lydværk ’The Wave’ på Ofelia Plads i februar 2017.

”At lave Frost Festival har i sandhed været en eventyrlig rejse gennem det vintermørke København. At medvirke til at skabe liv og lys i københavnernes vinter og se alle de mange skræddersyede Frost-koncepter folde sig ud og puste nyt liv i både kendte og ukendte venues har været stort. Der har været utrolig mange vilde koncertoplevelser gennem årene, som er blevet iscenesat på smukkeste vis. Jeg vil gerne takke alle de personer, der har udgjort Team Frost undervejs og som har lagt liv, sjæl, kreativitet og benhårdt arbejde i at give de enkelte udgaver af festivalen personlighed og gennemslagskraft. Jeg vil også gerne takke alle de mange samarbejdspartnere, der gennem tiden har været med til at realisere vores vilde ideer. Jeg glæder mig meget til at følge festivalens videre liv – og ikke mindst til at sætte punktum for min tid på Frost med endnu en perlerække af arrangementer i februar måned”, udtaler Mikael Pass.

Bestyrelsesformand for Kulturbegivenhedsfonden Odd Productions, som står bag Frost Festival, Svante Lindeburg, udtaler: ”Jeg vil gerne takke Mikael for hans engagement, kvalitetsbevidsthed og enestående indsats. Frost Festival har gennem de sidste syv år udviklet sig fra en mindre nichefestival til sidste år at nå ud til over 40 000 gæster. Vi ønsker Mikael al mulig held og lykke i hans fremtidige stilling og ser frem til endnu en fantastisk festival her i 2018 med musik og lyskunst over hele København.”

1. marts 2018 tiltræder Mikael Pass en nyoprettet stilling som musikbysupervisor i Roskilde Kommune. Her skal han stå i front for byens ambitiøse strategi om, at musikken skal gøre en forskel i hverdagen hos alle byens borgere, og markere Roskilde som musikby lokalt, nationalt og internationalt.

For yderligere spørgsmål, kontakt bestyrelsesformand Svante Lindeburg på svante@goldendays.dk eller 26209398.

Frost Festival lyser februar op med skræddersyede koncerter og lyskunst i København. Festivalen løber fra 4.-25. februar 2018. Se program m.m. på www.frostfestival.dk

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: