Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Lysende og gratis oplevelser i vinterbyen

Frost offentliggør i dag årets lysprogram og gratis oplevelser i vinterbyen. Programmet byder på et meget efterspurgt gensyn med sidste års succes, det interaktive lys- og lydværk “The Wave” på Ofelia Plads, lysterapibar skabt af arkitektur- og designstudiet Studio David Thulstrup i medlemsklubben Klub, SMK Fridays om “Art in the Making” med koncert ved improvisatorpianisten Tom Rogerson samt Lyskunstudstillingen “Skygazer” i Rundetaarn.

Posted

FROST FESTIVALS DIREKTØR TAKKER AF EFTER ÅRETS FESTIVAL

FROST FESTIVALS DIREKTØR TAKKER AF EFTER ÅRETS FESTIVAL

Posted

Pernille Rosendahl, Mozart og Henrik Lindstrand til Frost Festival

En sidste Frostpakke inden jul: Klassisk musik, klassisk sangskrivning,
klassiske københavnerbygninger og nyklassicistisk kunst
To markante københavnerbygninger bliver vækket til live med musik og lysinstallationer i februar. Frost Festival inviterer indenfor til sin første klassiske koncert nogensinde, når Danmarks Underholdningsorkester spiller et særligt Mozart-repertoire i Idrætshuset ved Østerbro Stadion, mens Pernille Rosendahl og Henrik Lindstrand tager publikum med til koncert og på musikalsk kunstvandring gennem Thorvaldsens Museums nyklassicistiske sale, hvor den mesterlige billedhuggers værker og musikken spiller sammen.

Posted

Vink farvel til vinteren med Vinterfinale

Vi på Team Frost har et splittet forhold til vinteren. Den er kold og mørk. Men den danske vinter giver også mulighed for en masse aktiviteter, vi ikke har om sommeren. Vi kan se lys i mørket. Vi kan rykke endnu tættere sammen. Vi kan hoppe i iskoldt vand og gå i sauna bagefter.

Posted

Lysværk og fem koncerter i Rundetaarn – Velkommen til Frost Festival 2018

Frost Festival forvandler i februar 2018 Københavns vintermørke til scene for enestående oplevelser med livemusik og lyskunst. Nu offentliggøres de første aktiviteter: lysværket ‘Skygazer’, som udstilles i Rundetaarns bibliotekssal og fem koncerter med nye stjerner på den musikalske himmel, som vil foregå under lysværkets fiktive himmelhvælv. Oplev det fremstormende danske band Turbolens spille sin første koncert nogensinde, sydafrikansk folk med Alice Phoebe Lou, den tyske klavervirtuos Martin Kohlstedt, dobbeltkoncert med danske Excelsior og Ellis May samt New Yorks pophåb Gus Dapperton.

Posted

Første offentliggørelser klar om lidt

Stay tuned – snart kommer Frost med de første offentliggørelser til festivalen i februar 2018.

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: