Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:

 

Vil du være frivillig på Frost Festival 2018, så tilmeld dig her!

FRIVILLIG UNDER FROST FESTIVAL 2018 
Vi er i fuld gang med at forberede den ottende udgave af Frost Festival, og i den forbindelse skal vi samle et hold af frivillige, som kan hjælpe os med at skabe nogle fantastiske events og koncerter.

Koncerterne kommer til at foregå både hverdage og weekender i februar måned rundt omkring i København, og vi får brug for frivillige til mange forskellige opgaver i forbindelse med vores arrangementer. Hovedsageligt inden for følgende områder

– Opbygning af scene, lyd og lys
– Backstage, catering og hospitality
– Dør, garderobe og bar
– Publikumsguide og vagter
– Lys og dekoration

KVALIFIKATIONER
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende arbejde, men det er ikke et krav.
Det vigtigste for os er, at du er imødekommende, har ja-hatten på hjemmefra, er indstillet på at nogle vagter kan være lange og ønsker at være en del af et hold hvor alle løfter i flok.

HVAD FÅR DU UD AF DET?
Som frivillig får du indblik i og bliver en del af opbygningen og tilblivelsen af Frost Festivals unikke koncerter og events.
Du vil blive inviteret med til udvalgte koncerter under Frost. Da vi til nogle af vores arrangementer har meget begrænsede publikumskapaciteter, er det desværre ikke noget vi kan tilbyde til alle koncerter.  Sidst men ikke mindst vil du selvfølgelig blive inviteret med til Frosts afslutningsfest i marts sammen med de andre frivillige, Frost teamet og samtlige, som har været med til at gøre Frost Festival 2018 muligt.

SUPERFRIVILLIG
Hvis du har mod på at blive en endnu større del af teamet og deltage på flere arrangementer, så kan du melde dig som superfrivillig. At være superfrivillig betyder at du vil deltage i flere arrangementer og tage nogle af de lange vagter, hvor man er med både inden, under og efter vores arrangementer til at løse alle slags opgaver. Som superfrivillig får du et unikt indblik i vores omfattende produktioner og bliver en vigtig brik i vores produktioner. Hvis du er interesseret i koncert- og eventproduktion er dette måske en mulighed for dig.

SPØRGSMÅL
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så må du endelig kontakte os på mail: volunteer@frostfestival.dk.


ENGLISH

To become a part of our amazing team of volunteers for Frost Festival 2018, join here

As a volunteer at Frost Festival you will gain practical experience with concert production, meet many wonderful people and take part in creating unique cultural events throughout February.

For questions please contact os at volunteer@frostfestival.dk.

Contact

,

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: