Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:


Kabelhallerne

AFLYST: VINTERFINALE – FREDAG

Vink farvel til vinteren med unikke vinteraktiviteter og goddag til festivalsæsonen med fire af de bedste nyskud på den alternative popscene i form af First Hate, Franske Piger, Waldo & Marsha og IDER i og omkring Kabelhallerne på Refshaleøen i vinterens sidste weekend.

Time & date

17:00 — February 23, 2018

ARRANGEMENTET ER AFLYST. BILLETTER REFUNDERES GENNEM TICKETMASTER.

NB: English recap below

Kom til Vinterfinale i Kabelhallerne på Refshaleøen, der byder på vinterbadning, sauna, lysinstallationer, dj’s, cocktailbar og koncerter med engelske Ider og de tre danske bands, First Hate, Franske Piger og Waldo & Marsha.

Frosts skaber lys og liv i en mørk tid og inviterer dig til at opdage nye sider af København. Det bliver der rig mulighed for, når vi som afslutning på årets festival inviterer til Vinterfinale, hvor området omkring Kabelhallerne, midt i Refshaleøens stemningsfulde, industrielle wasteland, i løbet af to dage bliver fyldt med musik, lysinstallationer og skæve vinteraktiviteter, der tilsammen bringer fest og varme til både krop og sjæl.

I udendørsområdet kan de vovelystne nyde vinterens bedste muligheder og kickstarte aftenen med vinterbadning og sauna fra 17-20, og lade det vinterkolde legeme nedsænke i varme vildmarkskar fra 17-24, hvor et skræddersyet lysdesign a la ’Miama Vice’ lyser det mørke nord op.

De to haller er til Frost et festivalområde i en vinterpraktisk og opvarmet indendørsudgave, hvor den ene hal bliver fyldt med dj’s, bar med cocktails, madboder og dvæle ved de indendørs lysinstallationer, mens der i den anden hal er koncerter fra kl. 20, hvor man kan opleve tre af den danske musikscenes allermest lovende alternative popnavne og en ny engelsk duo, vi med garanti kommer til at høre mere til i fremtiden.


First Hate albumdebuterede i maj 2017 med ’A Prayer For the Unemployed’, men der er ikke noget begynderagtigt over deres stilsikre opdatering af dunkel 80’er-synthpop, der rutineret balancerer mellem indadvendt melankololi og catchy omkvæd – bare lyt til de inderligt pulserende singler ’The One’ og hjemstavnshymnen ’Copenhagen’.

Som Franske Piger undersøger Søren Buschmann og Jacob Günther Andersen nysgerrigt genrer og sprog, når deres dansksprogede sange bevæger sig mellem det fængende og støjende og det poppede og det rockede. Franske Piger udgav i 2017 deres debut-EP, som sendte singlen “Bedringskys” i rotation på P6 og som Soundvenue fremhævede som en af årets ti bedste danske udgivelser, ligesom året bragte Franske Piger til festivalerne Spot, Musik I Lejet og Roskilde Festival. Live udvides duoen til en sekstet.   

I starten af 2012 dukkede den purunge oktet Waldo & Marsha op med deres medrivende miks af bevidsthedsudvidende indierock og boblende melodier, et udtryk de siden har udvidet til også at rumme synthesizere og pastelfarvet pop. Der er tilmed garanti for nye numre, for i starten af 2018 udsender de en ny ep.

Rosinen i pølseenden er engelske Ider, hvis tilbagelænede electropop af mange i hjemlandet spås en gylden fremtid. Udover en veludviklet sans for sprøde harmonier er Megan Markwick og Lily Somervilles vokaler og måden, de snor sig ind og ud af hinanden, Iders helt store force og kendetegn. De ankommer til Refshaleøen med den fine ep, ’Gut Me Like an Animal’, der udkom i marts 2017, og den helt friske single ’Body Love’ i rygsækken.

Recap

Welcome to a unique two days event at Kabelhallerne, placed in the industrial wasteland at Refshaleøen close to the city center. On Friday you can try alternative outside activities such as winter bathing, sauna, and tree vessels with hot water, accompanied by lighting design that combines ‘Miami Vice’ and Nordic coolness. And in the two halls you can enjoy dj’s, cocktails and concerts with the English electropop duo Ider and three fantastic Danish pop bands: First Hate, Franske Piger and Waldo & Marsha.

Bemærk, at for vinterbadning, sauna, gus og vildmarkskar skal tilkøbebilletter til 75 kr. købes i forbindelse med køb af ordinær billet, pga. begrænset kapacitet i aktiviteterne.

First Hate

Franske Piger

IDER

Waldo & Marsha

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: