Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:


Thorvaldsens Museum

Pernille Rosendahl – Venteliste

Gå på opdagelse i kunst og musik, når Frost inviterer til koncert og musikalsk kunstvandring med Pernille Rosendahl blandt de hvide marmorstatuer på Thorvaldsens Museum.

Time & date

19:00 — February 7, 2018

Buy tickets

Sold Out

NB: English recap below

NB: Koncerten er udsolgt. Du kan skrive dig på venteliste via billetsalgslinket.

Et af Københavns smukkeste og mest ikoniske museer fyldes af lys og musik, når Frost inviterer Pernille Rosendahl til at give en intimkoncert i forhallen i Thorvaldsens Museum, der rummer en enestående samling af billedhuggeren Berthel Thorvaldsens (1770-1844) værker samt hans private samling af malerier og kunstværker, unikt placeret i hjertet af København med Folketinget som nærmeste nabo.

Som opvarmning til koncerten kan publikum gå på opdagelse i både musikken og stedet, når udstillingsrummene iscenesættes med stemningsunderbyggende lys og bidder af Pernille Rosendahls kompositioner – hvert rum med et særskilt tema eller historie – der siden bliver samlet til én helhed ved koncerten i mellem forhallens monumentale rytterstatuer.

Siden hun i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har Pernille Rosendahl tilkæmpet sig en særplads på den danske musikscene med sin udtryksfulde stemme og medrivende sangskriverevner.
En position, hun understregede, da hun 2016 udsendte sit første soloalbum, ’Dark Bird’, der kombinerer hendes sans for fine, sofistikerede popmelodier med et blåtonet strejf af melankoli med et eftertænksomt og søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder og sugende, elektroniske elementer.
Pernille Rosendahls sange rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed, og forhallens overvældende arkitektur, de klassisk smukke marmorstatuer og den unikke lyssætning tilbyder derfor de optimale rammer at nyde dem i.

Pernille Rosendahl siger:
“At skulle spille en koncert på Thorvaldsens Museum er, for mig, en drøm, der går i opfyldelse. Siden udgivelsen af ‘Dark Bird’ har jeg gjort en dyd ud af at give mit publikum anderledes koncertoplevelser, når de kom ud for at opleve musikken live. Koncerten for Frost Festival på Thorvaldsen bliver ingen undtagelse. Jeg har gået en tur igennem samlingen for at blive inspireret til denne særlige aften, og glæder mig til at spille en intim koncert i de unikke rum. Måske med en overraskelse eller to.”

Recap
Join Frost Festival for a unique concert experience in one of Copenhagen’s most iconic and beautiful museums in the heart of the City, when the Danish singer and songwriter Pernille Rosendahl (previously a part of the acclaimed indie pop band Swan Lee) plays her sophisticated and atmospheric pop songs among marble statues and breathtaking architecture in Thorvaldsens Museum, staged with a special light design.

Pernille Rosendahl

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: