Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:


Klub

Kenton Slash Demon

Kenton Slash Demon fylder det kreative fællesskab, Klub, med gedigen klubstemning, der appellerer til både fødder og hjerne. Der er lagt op til en både dansabel og sanselig aften i hjertet af København.

Time & date

21:00 — February 16, 2018

Buy tickets

Sold Out

NB: English recap below

På Linnésgade i centrummet af et buldrende og hektisk København, er konceptet Klub opstået som en mellem-station fra dagligdagens to-do lister. Som et mødested for og mellem mennesker. Klub er et kreativt frirum for medlemmer fra alle sociale lag og brancher. Med afsæt i det kreative og fritænkende bliver Klub under Frost Festival, centrum for gedigen både klubstemning med Kenton Slash Demon og eftertænksomhed i den faste installation, Lysterapibaren. Mercedes-Benz har igennem deres kulturlaboratorium Prxjects, og sammen med Klub, inviteret Frost ind i disse unikke rammer i hjertet af København.

Klubstemning og eftertænksomhed er netop Kenton Slash Demon solide leverandører af. Med projektet har Jonas Kenton og Slias Moldenhawer skabt et kreativt fællesskab for musik, der både giver energi til fødderne på klubben og rum til de store tanker. Det har blandt andet udmundet sig i hele tre udgivelser i 2016, EP’en ’Skydancer’, ’Harpe/Syko’ og ’TT/DOK’. Udenfor deres kreative tosomhed spiller begge medlemmer også i When Saints Go Machine, og forsanger Nikolaj Vonsild har også lagt vokal til en hel del af duoens produktioner, senest på den futuristiske single, ’Peace’.

English recap:

In the center of the buzzing and hectic Copenhagen, Klub is a creative refuge for an array of people in all ages and sizes. Together with Mercedes-Benz and their culturelab, Prxjects, Frost Festival has invited the unique collaboration between Danish house-act, Kenton Slash Demon to celebrate creativeness and their unique club-feeling. A mix of metallic diodes and LED lights responds instantaneously to the music created by the electronic duo and lets out sensations for both dancing and contemplating.

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: