Copenhagen
February 4. - 25. 2018
Home

Follow Frost Festival on social media:

at Rundetaarn — Skygazer

Turbolens

Turbolens spiller sin første koncert nogensinde på Frost Festival. Oplev et legende, afsøgende og eksperimenterende band i Rundetaarns lyssatte bibliotekssal.

Sold out

at Rundetaarn — Skygazer

Turbolens – Ekstrakoncert

Turbolens spiller deres første koncerter nogensinde på Frost Festival. Oplev et legende, afsøgende og eksperimenterende band i Rundetaarns lyssatte bibliotekssal. Denne koncert er en ekstrakoncert.

at Rundetaarn — Skygazer

Martin Kohlstedt (DE)

Den tyske pianist Martin Kohlstedt afsøger klaverets muligheder og nytænker moderne kompositionsmusik gennem bearbejdning med ledninger, loops og effekter. For fans af Nils Frahm.

at Rundetaarn — Skygazer

Excelsior & Ellis May

På elegant vis krydser både Excelsior og Ellis May feltet mellem elektroniske kompositioner og kammerpop og finder ind i deres helt egen sfære. Tag med, når de begge spiller i Rundetaarn.

at Rundetaarn — Skygazer

Alice Phoebe Lou (ZA)

Det sarte, søgende og skønhedsdyrkende går hånd i hånd hos den sydafrikanske sanger og sangskriver, som denne aften spiller i en særligt lyssat bibliotekssal i Rundetaarn.

at Rundetaarn — Skygazer

Gus Dapperton (US)

Gus Dapperton er en mand for fremtiden og Frost er glade for at kunne præsentere ham i Bibliotekssalens intime rammer, inden han bryder igennem og rykker videre til større spillesteder.

at Kabelhallerne

VINTERFINALE – FREDAG

Vink farvel til vinteren med unikke vinteraktiviteter og goddag til festivalsæsonen med fire af de bedste nyskud på den alternative popscene i form af First Hate, Franske Piger, Waldo & Marsha og IDER i og omkring Kabelhallerne på Refshaleøen i vinterens sidste weekend.

at Kabelhallerne

VINTERFINALE – LØRDAG

Vink farvel til vinteren med unikke vinteraktiviteter og goddag til festivalsæsonen med med de fire stærke, danske rockbands Blaue Blume, Fribytterdrømme, The Love Coffin samt Luster i og omkring Kabelhallerne på Refshaleøen i vinterens sidste weekend.

Main contributor:
Main sponsor:
Public funding:
Partners: