Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: When Saints Go Machine giver koncert i det gamle Danmark Akvarium

Årets udgave af FROST skydes i gang med manér lørdag den 1. februar, når When Saints Go Machine optræder midt i det ikoniske, nu nedlagte Danmarks Akvarium i Charlottenlund blandt de efterladte og fisketomme akvarier.

Engang var det et af landets mest markante turistattraktioner, og mange har uden tvivl glade barndomsminder fra udflugter til det fascinerende vandunivers. Men efter åbningen af Den Blå Planet på Amager står det gamle Danmarks Akvarium i Charlottenlund nu efterladt og mennesketomt tilbage.

Blandt de tomme akvarier og kunstige koralrev giver et af Danmarks stærkeste live-bands, When Saints Go Machine, en eksklusiv koncert for et ganske lille publikum. Den særegne og hjemsøgte stemning, der præger albummene ’Konkylie’ og ’Infinity Pool’, er det perfekte soundtrack til besøg på et museum efter den ultimative lukketid. Som support har vi hyret talentfulde Karl William, hvis stemningsfulde, storbymelankolske r’n’b-sange har fællestræk med When Saints Go Machines eftertænksomme univers.

Magi i spøgelsesagtige museumsgange
”Jeg husker tydeligt, da jeg som en lille knægt for første gang stod ansigt til ansigt med den farlige elektriske ål bag den tykke akvarierude på Danmarks Akvarium. Det har alle dage været et dybt fascinerende sted, og magien er ikke mindre, når man i dag går rundt i de nu tomme og spøgelsesagtige museumsgange. Jeg ser utrolig meget frem til at åbne fjerde udgave af FROST i lige netop disse rammer – nu med When Saints Go Machine som det elektriske og fascinerende monster på den anden side af ruden”, udtaler festivalleder Mikael Pass.

For at fuldende aftenen har vi allieret os med vores faste samarbejdspartner Royal Beer, der som en ekstra ’treat’ for publikum leverer gratis bustransport fra København til og fra Danmarks Akvarium – med afgang fra Ingerslevsgade ved DGI-byen – med flydende forfriskninger til passagerne undervejs. For at benytte sig af tilbuddet, skal man købe billet inklusiv transport (der sælges også billetter uden transport).

babyinvain2

Ekstra spejlvendt koncert med Baby In Vain
Før jul offentliggjorde vi, at Baby In Vain under FROST 2014 giver en spejlvendt koncert, hvor publikum inviteres op på scenen med bandet i Store VEGA den 25. februar. Efterspørgslen har været stor, og koncerten er derfor nu udsolgt. Men der er godt nyt for dem, der ikke nåede at få billet. Vi har nemlig sat en ekstra koncert op samme aften kl. 19 for at give flere mulighed for at denne særlige koncertoplevelse med den fremadstormende rock-trio.

Åbningsarrangementet på Danmarks Akvarium er en del af et samarbejde med Region Hovedstaden, som skal bringe FROST ud til hele hovedstadsregionen, og desuden støttet af Royal Beer, Wondercool Copenhagen og Gentofte Kommune.

Koncert- og billetinfo:

When Saints Go Machine + Karl William
Danmarks Akvarium, Charlottenlund
1. februar
Koncert kl. 21, døre kl. 20.30
Pris: 200 kr. + gebyr
Køb billet HER

Baby In Vain – ekstrakoncert
Store VEGA
25. februar
Koncert kl. 19, døre kl. 18.30
Pris: 150 kr. + gebyr
Køb billet HER

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: