Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: Turboweekend og The Mountains spiller i Chr. IV’s Bryghus

Slotsholmen rummer nogle af hovedstadens smukkeste, historiske bygninger – heriblandt Christiansborg, Det Kongelige Bibliotek, Tøjhusmuseet og Chr. IV’s Bryghus. Sidstnævnte er dog ikke åbent for offentligheden, og vi er derfor voldsomt stolte over at have fået æren af for første gang at invitere koncertgæster ind under det markante røde tegltag.

Bryghusets førstesal udgøres af et stort åbent loftsrum, hvor tømmerkonstruktioner, bjælker og murstensgulv står autentisk blottede. I dette stemningsfulde rum inviterer FROST, over to aftener, til eksklusive koncerter, hvor et begrænset antal publikum får muligheden for at opleve kulturhistorien og popmusikken blande blod.

Storladen pop fra erfarent trekløver
Første aften indtager The Mountains Chr. IV’s Bryghus. Bag det højtragende bandnavn gemmer sig tre erfarne herrer i form af sanger og sangskriver Michael Møller (rost solokunstner og medlem af moi Caprice) og brødrene Frederik og Fridolin Nordsø, der udover at være en del af The William Blakes har skrevet og produceret for så forskellige navne som Brandy, Fallulah, Outlandish og Burhan G.

Som The Mountains går de tre ’all in’ på storladen pop, hvilket singleforløberen ’The Mountains’, der har fået massiv airplay på P3, understreger. Koncerten på FROST er gruppens debutkoncert, hvor publikum kan komme til snigpremiere på sangene fra deres debutalbum, der udkommer i marts 2014. Således kan man på én gang høre historiens vingesus og en af 2014’s mest markante musikalske nykommere.

turbo_pressebillede

På besøg i Turboweekends lydlaboratorium

Aftenen efter kan man opleve et af Danmarks bedste og mest populære live-navne, når Turboweekend gæster Slotsholmen. Bandets koncert på FROST består af nyt materiale fra bandets kommende album, som de endnu ikke har luftet live. Showet bliver et af Turboweekends eneste inden sommerens festivaler og tilbyder derfor – ud over den intime og unikke location – et spændende kig ind i bandets lydlaboratorium på et tidspunkt, hvor der endnu ikke er konkret info om det kommende album.

”Chr. IV’s Bryghus har altid knejset som et smukt og ubestigeligt bjerg på havnefronten i København. Og efter at FROST har fået adgang til den legendariske bygning, kan jeg kun sige, at den er lige så bjergtagende inde bag de tykke røde mure. Måske kommer Christian IV til at vende sig i sin grav, når de nymodens beats banker derudaf – det håber vi lidt…”, udtaler festivalleder Mikael Pass

Begge bands spiller to koncerter samme dag, den første kl. 19.45 og den anden kl. 21.45, og da Chr. IV’s Bryghus qua sin alder og bygningsstil ikke er moderne isoleret, skal publikum huske varmt tøj og fornuftigt fodtøj.

Som spektakulær ankomst til koncerterne på Chr. IV’s Bryghus præsenterer FROST i samarbejde med videokunstfestivalen FOKUS og Statens Museum for Kunst en helt speciel videokunst-happening. Dette finder sted i Tøjhusmuseet, der er nabo til bryghuset. Adgangen til koncerterne sker således også via Tøjhusmusset. Videokunst-happeningen vil være åben for alle – også folk uden billet til koncerterne – og der vil følge meget mere info om dette arrangement inden længe.

Arrangementerne er realiseret med støtte fra Wondercool Copenhagen og Royal Beer.

Koncert- og billetinfo:

The Mountains
Chr. IV’s Bryghus
21. februar
Første koncert kl. 19.45, anden kl. 21.45
Pris: 145 kr. + gebyr
Køb billet HER

Turboweekend
Chr. IV’s Bryghus
22. februar
Første koncert kl. 19.45, anden kl. 21.45
Pris: 175 kr. + gebyr
Køb billet HER

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: