Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: Spektakulære gratisoplevelser på FROST 2014

FROST inviterer til en visuel totaloplevelse på Tøjhusmuseet i forbindelse med koncerterne på Chr. IV’s Bryghus, mens Spillemændene giver koncert for skøjtende københavnere på Frederiksberg Runddel.

På FROST gør vi en dyd ud af at skabe anderledes kulturoplevelser, og ud over en række kvalitetskoncerter på alternative locations byder FROST 2014 på flere gratisarrangementer, hvor københavnere i alle aldre kan deltage.

FROST on Ice kommer til Frederiksberg
Vi har allerede offentliggjort FROST on Ice på Toftegårds Plads, hvor Linkoban optræder, og vi er glade for at kunne tilbyde endnu en mulighed for at svinge skøjterne til live-musik, når den forrygende og fuldstændigt særegne folk-gruppe Spillemændene giver koncert ved skøjtebanen på Frederiksberg Runddel, søndag den 9. februar. Således får FROST-publikummet hele to muligheder for at opleve bandet i helt særlige omgivelser, da Spillemændene to dage forinden også kan opleves til SMK Fridays, som en del af en række pop-up koncerter rundt omkring i museets samling, kurateret af FROST og med fri entré for alle.

byob

Visuelt bombardement på Tøjhusmuseet
Den 21. og 22. februar inviterer vi en lille flok heldige koncertgængere inden for i Chr. IV’s Bryghus til koncerter med The Mountains og Turboweekend. Men man behøver ikke at have billet til en af koncerterne for at få en stor og kulørt kulturoplevelse, for begge dage inviterer FROST i samarbejde med videokunstfestivalen FOKUS og Statens Museum for Kunst til en spektakulær Bring Your Own Beamer-event på Tøjhusmuseet, der er nabo til Chr. IV’s Bryghus.

Her vil videokunstnere medbringe deres egne projektorer og indhylle kanoner, vægge og hvælvinger med reworks, samplinger og personlige fortolkninger af værker hentet fra Statens Museum for Kunsts samling. Denne del af arrangementet er gratis og åbent for alle fra kl. 19-22.30, og for at skabe den rette stemning vil DJ’s fra DRs alternative radiokanal P6 Beat underholde begge dage.

Bring Your Own Beamer er oprindelig udviklet af den hollandsk-brasilianske kunstner Rafaël Rozendaal som et åbent format, der bygger på en simpel ide: Find et sted, invitér en masse kunstnere og bed dem om at medbringe deres egen videoprojektor.

”FROST handler ikke kun om musikken, men ligeså meget om at iscenesætte de rum, vi præsenterer den i. Vi glæder os utrolig meget til at udfolde samarbejdet med FOKUS og SMK og med en åben invitation til videokunstnere til at remixe mange 100 års kunsthistorie. Det bliver sjovt og spektakulært i Tøjhusmuseet majestætiske kanonhal – og sikkert også ret festligt!”, udtaler festivalleder Mikael Pass.

turboweekendpresse

Ekstra billletter til Turboweekend i salg
Der har været run på billetterne til koncerterne Turboweekend i Chr. IV’s Bryghus. Derfor bliver der nu sat en lille ekstra portion billetter til salg den sene Turboweekend-koncert, lørdag den 22. februar kl. 21.45. Men det gælder om at være hurtig på tasterne, interesseren for koncerten har som antydet været stor. Ekstrabilletterne til Turboweekend er i salg nu via Billetlugen.dk. Derudover er der stadig billetter til den sene koncert med The Mountains, fredag den 21. februar kl. 21.45.

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: