Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: Poetiske hotelkoncerter, skøjte-disko og pop up-shows i kunstsamlingen

FROST on Ice vender tilbage på Toftegårds Plads akkompagneret af Linkoban, udvalgte FROST-artister spiller pop-up koncerter til SMK Fridays, og så bliver den afdøde digterlegende Dylan Thomas hyldet med intimkoncerter i en hotelsuite.

Højenergisk skøjtetur
2014 er efterhånden oppe i gear, februar er lige om hjørnet, og med tilføjelsen af tre nye arrangementer er programmet for årets udgave af FROST næsten komplet. Og der er noget for enhver smag i kurven denne gang.

Sidste år inviterede vi til gratis skøjte-disco med WhoMadeWho på Toftegårds Plads i Valby. Og i år får skøjteglade københavnere også mulighed for en søndagsekskursion, når FROST on Ice vender tilbage den 23. februar samme sted. Her vil energibundtet Linkoban pumpe pulsen i vejret hos det skøjtende publikum med sin højeksplosive blanding af urban, rap og grime. En varm anbefaling uanset om man skal bekæmpe tømmermænd, lufte børnene eller på udflugt med kæresten. Som prikken over i’et præsenterer arkitekterne fra Open Air Neighborhood forskellige bud på, hvordan det vinterkolde byrum kan iscenesættes og interagere med publikum.

spillemændene

Musikalske overraskelser til SMK Fridays
Mindst ligeså festligt bliver det, når FROST den 7. februar kuraterer pop up-koncerter med tre FROST-aktuelle bands på Statens Museum for Kunst i forbindelse med årets første udgave af museets populære SMK Fridays. Den barokke og enestående folk-gruppe Spillemændene, hvis debutalbum ‘Nationalsange’ fra sidste år har været i ’heavy rotation’ på FROST-kontoret, er et af de bands, der spiller surprise-koncert et hemmeligt sted i museets gigantiske samling. Hvem de to øvrige FROST-bands er, må man til gengæld møde op på aftenen og finde ud af…! Alle bands spiller flere gange i løbet af aftenen, der udover koncerter, art talks, street food, film og fredagsbar også byder på premierevisning af et nyerhvervet videoværk af performancekunstneren Marina Abramovic og et ganske særligt dj-sæt leveret af kunstneren Alexander Tovborg.

eggslaidbytigers

Poetisk hotelkoncert i eksklusive rammer
Torsdag den 6. februar står i poesiens tegn med et særligt fokus på den legendariske poet Dylan Thomas, der boede og døde på kunstnerhotellet Chelsea Hotel i New York. Her giver vi, under overskriften ’Songs From a Hotel Suite’, et begrænset antal koncertgængere mulighed for at få en enestående koncertoplevelse på Hotel Kong Arthur, hvor den genrebrydende trio Eggs Laid By Tigers (som har hentet sit navn fra et Dylan Thomas-digt) i løbet af aftenen giver tre intimkoncerter i en af hotellets suiter. I hotellets foyer, hvor der er fri adgang for alle, underholder aftenens vært, digteren Morten Søkilde, med musikalsk assistance fra Simon Toldam Trio og DJ-kollektivet Copenhagen Hot Club, der vender lakplader på deres medbragte rejsegrammofoner.

FROST on Ice er støttet af Kultur Valby, FROSTs koncerter under SMK Fridays er støttet af Wondercool Copenhagen, og ’Songs from a hotel suite’ er støttet af JazzDanmark og Brøchner Hotels.

Koncert- og billetinfo:

Eggs Laid By Tigers // Songs From a Hotel Suite
Hotel Kong Arthur
6. februar
Koncerter kl. 18.30, 19.30 og 20.30
Gratis koncerter i lobbyen fra kl. 17.30
Pris: 75 kr. + gebyr
Køb billet HER

SMK Fridays feat. FROST
7. februar
Kl. 16-22
Gratis entré

FROST on Ice feat. Linkoban
23. februar
Kl. 16-18
Gratis entré

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: