Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: of Montreal giver koncert på FROST 2014

Efter en lang og dejlig varm sommer er temperaturen på vej ned igen, og vintermørket står på spring. Heldigvis betyder det, at koncertgængere i København kan begynde at se frem til den fjerde udgave af FROST, en skræddersyet koncertrække, der løber af stablen hele februar måned på alternative locations og etablerede spillesteder.

Nu er vi klar til at løfte sløret for årets første arrangement, og vi starter såmænd med at præsentere den festlige finale, som endda byder på et internationalt topnavn: Forrygende amerikanske of Montreal har fået æren af at spille afslutningskoncert på FROST 2014, søndag den 2. marts på Bremen Teater.
of Montreal er centreret omkring den flamboyante sanger og sangskriver Kevin Barnes, som siden 1997 har udsendt hele 12 album, der har manifesteret bandet som et af indiepoppens mest originale og musikalsk bredtfavnende navne.

Barnes og resten af bandet ankommer til FROST med det spritnye album ’Lousy With Sylvianbriar’, en herligt afvekslende skive, hvor den iørefaldende indiepop får et skud livgivende country og 60’er-rock. Resultatet belønnede Soundvenues anmelder med fem funklende stjerner og følgende skudsmål: ”(Det) besidder en friskhed, overskud og let’s-show-them-attitude, som var der tale om et debuterende band”.

Stay tuned, vi vender snart tilbage med flere nye arrangementer!
FROST er en række kuraterede koncerter, der for tredje år i træk finder sted på unikke locations og etablerede spillesteder i februar måned i København.

Koncert- og billetinfo:
of Montreal (US)
Bremen Teater
Søndag den 2. marts 2014.
Døre kl. 19, koncert kl. 20
Pris: 180 kr. + gebyr
Køb billet HER.

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: