Copenhagen, February 1st - March 2nd, 2014Home

Follow Frost Festival on social media:

Posted

Pressemeddelelse: Moonface, SOHN og Lucky Dragons optræder på FROST 2014

Programmet for FROST 2014 får et ordentligt skud udenlandske vitaminer i form af den canadiske indie-ener Spencer Krugs soloprojekt Moonface, det engelske electrosoul-talent SOHN og den amerikanske eksperimental-duo Lucky Dragons.

Intim kammerpop i Koncertkirken
FROST har tradition for at præsentere intense og intime koncerter i den nedlagte kirke på Blågårds Plads – og i år er bestemt ingen undtagelse! Vi har nemlig inviteret candiske Moonface til at tage plads bag kirkens store flygel og præsentere materialet fra det fabelagtige album, ’Julia With Blue Jeans’, der er spækket med stærkt personlige sange i nedbarberede klaverarrangementer. Bag navnet Moonface gemmer sig Spencer Krug. Han er godfather på Montreals anerkendte indie-scene og har tidligere spillet i FROST-favoritter som Wolf Parade og Sunset Rubdown. Til lejligheden har vi hyret en af Spencer Krugs allerstørste danske fans, Bastian Kallesø alias The New Spring, der som opvarmning giver smagsprøver på sit kommende album, der forventes at udkomme næste år.

”FROST har altid gjort en dyd ud af at præsentere toneangivende udenlandske artister, som udfordrer eller definerer de musikalske genrer. Spencer Krug har fra starten været med til at definere lyden på den toneangivende musikscene i Montreal og har karrieren igennem udfordret sig selv og sine omgivelser. Vi er derfor super stolte over at føje ham til plakaten sammen med en smuk buket af stilskabende internationale artister”, udtaler festivalleder Mikael Pass.

SOHN pic_horisont

Inderlig elektronisk enmandshær
Engelske SOHN er et musikalsk kæmpetalent og inderlig elektronisk enmandshær, der trækker på electronica, soul og r’n’b i sine sofistikerede og detaljerige produktioner. Hans lyse vokal og blåtonede beat-programmeringer er ikke ulig landsmanden James Blake, men udført med stor selvstændighed og originalitet. Koncerten den 1. marts i Pumpehuset bliver SOHNs første venue-koncert i Danmarks oven på sommerens Roskilde Festival, som både GAFFA og Soundvenue belønnede med fem stjerner.

credit_dublab

Koncert i teaterkulisser
Er der ét ord, der beskriver LA-duoen Lucky Dragons, er det ’uforudsigelig’. Siden 1999 har de dyrket deres eget originale udtryk med udgangspunkt i elektronik, støj og avantgardistiske eksperimenter. Live sætter de streg under det med improvisationer og medinddragelse af publikum, der for eksempel får udleveret instrumenter med besked om at bidrage til koncerten. Vi glæder os til at opleve duoens bevidsthedsudvidende show midt i kulisserne fra forestillingen ’Shakespeare Eksperimentet’ i Huset-KBH.

Koncert- og billetinfo:

Lucky Dragons
Bastarden, Huset-KBH
10. februar
Koncert kl. 21, døre kl. 20
Pris: 80 kr. i forsalg / 100 kr. i døren
Køb billet HER

Moonface + The New Spring
Koncertkirken
11. februar
Koncert kl. 20, døre kl. 19
Pris: 150 kr. + gebyr
Køb billet HER

SOHN
Pumpehuset
1. marts
Koncert kl. 21, døre kl. 20
Pris: 165 kr. + gebyr
Køb billet HER

Main sponsor for FROST 2014:

Sponsors and partners: