13. Dec. 2012 2110 dage siden
Peter Sommer og Speaker Bite Me gæster FROST 2013

Den jyske rocktroubadour giver eksklusiv koncert i hemmelig parkeringskælder, og det stilskabende danske støjrockband opfører mesterværket ‘If Love Is Missing It Must Be Imposed’ i Koncertkirken.

Dagen derpå-dance under jorden

Både som en del af duoen Superjeg og som musiker og poetisk begavet tekstforfatter i eget navn har Peter Sommer sat sit solide aftryk i det danske musiklandskab – og i FROSTs bevidsthed. Den 28. januar udsender han sit nye album ’Alt forladt’, hvor han trækker sit udtryk i en mere eftertænksom og elektronisk retning retning – han kalder det selv ’dagen derpå-dance’. Blot et par uger senere, nærmere bestemt den 15. februar, får en meget lille og heldig publikumsflok mulighed for at stifte bekendtskab med de nye numre i unikke og intime rammer, når den populære sanger og sangskriver giver koncert i en hemmelig parkeringskælder under Hotel Danmark i Indre By.

En dunkel musikalsk juvel

Siden dannelsen i slut-90’erne har Speaker Bite Me markeret sig som et af de mest kompromisløse og særegne rockbands herhjemme og har derfor en særlig plads i vores hjerter her på FROST. I sidste uge offentliggjorde vi en solokoncert med gruppens guitarist og sanger Martin Ryum, og nu er vi stolte over også at kunne tilføje hovedgruppen til FROST 2013-programmet med en helt særlig albumkoncert. I Koncertkirken på Blågårds Plads vil gruppen nemlig gå i kødet på deres hovedværk, den dunkle juvel ‘If Love Is Missing It Must Be Imposed’ fra 2000.

Om koncerten udtaler sanger og guitarist Signe Høirup Wille Jørgensen:
“If Love Is Missing It Must Be Imposed’ har vi altid kaldt vores mørke plade. Jeg husker, at to numre ligefrem ikke fik lov at komme med på den endelig trackliste, fordi de havde for positive anelser. Pladen var vores første omgang med ambitionen om at lave et dvælende værk, og det blev til i trygge omgivelser, alt imens vi var forfulgt af ubehagelige hændelser a la død og ødelæggelse. Vi er meget stolte af kompositionernes krævende karakter, og det er en plade, mange mennesker siden hen har kaldt vores ”hovedværk”.”

Som opvarmning for Speaker Bite Me har vi udvalgt Broken Twin. Bag navnet gemmer sig den yderst talentfulde Majke Voss Romme, der med sin skandinaviske melankoli og sfæriske melodier vækker minder om navne som Cat Power, Feist og Anthony and the Johnsons.

Kombibilletter til Koncertkirken i salg

I forbindelse med annonceringen af Speaker Bite Me og Broken Twins koncert bliver der frigivet et begrænset antal kombibilletter til alle tre aftener i Koncertkirken, så man kan se både Speaker Bite Me + Broken Twin, Mariam The Believer + Cancer og CTM + The Late Great Fitzcarraldos for 300 kr. + gebyr (normalpris pr. koncert er 130 kr.). En oplagt julegave til dine musikalsk interesserede familiemedlemmer og venner, hvis du spørger os!

Kombibilletter kan købes her: http://www.billetnet.dk/event/361751.

Kommentar