20:00
27. Feb. 2013
2034 dage siden
Nils Frahm feat. Mikael Simpson (udsolgt)

Under FROST 2012 bød Nils Frahm publikum på en nærmest spirituel oplevelse i i Koncertkirken på Nørrebro med sine ekspressive, ambiente og delvist improviserede klaverkompositioner. Lige siden har han haft lyst til at vende tilbage til FROST-publikummet, og det gør han i nye, eksklusive rammer, når den tyske piano-wunderkind den 27. februar indtager Louisianas koncertsal. Som en ekstra bonus har Frahm inviteret Mikael Simpson med til koncerten som special guest. De to mødte hinanden på sidste års FROST og blev fans af hinandens musik. Derfor synes vi, det var oplagt at give dem mulighed for at udfolde det musikalske venskab på scenen.

Frahm ankommer til Humlebæk med sit nye album ’Screws’ i bagagen, der cementerer hans position som en af tidens mest interessante musikere inden for ny kompositionsmusik. Med en unik evne til at fremtrylle personlige, særegne og poetisk beåndede lydlandskaber har han formået at introducere klassisk musik til et nyt og yngre publikum.

Koncerten starter kl. 20, dørene åbner en halv time før. Billetten giver også adgang til museets udstilling.

English
On FROST 2012 German piano player Nils Frahm made a breath taking solo performance at Koncertkirken and this year he returns in a different, exclusive setting at the concert hall at Louisiana Museum of Modern Art. And as an extra treat on this special occation he has invited Danish singer and songwriter Mikael Simpson as his musical companion to perform with him.
Louisiana
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk
55.9693914,12.541831399999978