08. Jan. 2013 2084 dage siden
Gratiskoncerter og tømmermands-disco på skøjter under FROST 2013

Engelske Egyptian Hip Hop og danske Bon Homme giver natkoncerter på Bremen Teater, mens WhoMadeWho vender plader på en skøjtebane.

Tømmermands-disco på skøjtebanen

Der findes ingen bedre kur mod tømmermænd end rigelige mængder frisk luft i lungerne, drabelige skøjter på fødderne og en god omgang roller-disco on ice. Rytmerne leveres af WhoMadeWho, der sidste år gav en uforglemmelig spejlvendt koncert i Store VEGA, og på FROST 2013 vender gruppen tilbage og viser nye sider af talentet. Søndag den 10. februar kan man pleje tømmermændene efter Foxygens natkoncert på skøjtebanen Toftegårds Plads akkompagneret af et særligt DJ-set fra WhoMadeWho, som de ellers kun turnerer med uden for Danmarks grænser, hvor de blander de medbragte tracks op med live-elementer.

Gratis natkoncerter på FROST 

Hver lørdag under FROST inviterer vi til gratis natkoncert i Bremen Teaters foyer, hvor festen i samarbejde med Natbar vil fortsætte til den lyse morgen. Amerikanske Foxygen er allerede offentliggjort til den 9. februar, og nu afslører vi hvilke bands, der underholder de øvrige weekender.

16. februar, kan du opleve Lars and the Hands of Light. Gruppen udsender nyt album i løbet af foråret, hvorfor det bliver en af de første muligheder for at opleve de nye numre live. Vi har tidligere annonceret, at bandet skulle dele scene med Ducktails på Stengade, men har nu opgraderet dem til at få det dunkle spotlys i Natbaren helt for sig selv.

En uge senere står Manchester-bandet Egyptian Hip Hop på scenen med deres uforudsigelige og eklektiske popsange. Selv om der hverken er særlig meget Egypten eller hiphop over de fire gutter, så kommer de godt rundt i genrehjørnerne på den medrivende debut ’Good Don’t Sleep’, der udkom i oktober måned. Den musikalske formel består her af så forskellige komponenter som indierock, electropop, funk, prog- og mathrock og shoegaze. Det perfekte udgangspunkt for en sprælsk og medrivende live-oplevelse, hvis du spørger os!

Sidst, men ikke mindst kigger WhoMadeWho-medlemmet Tomas Høffding forbi med sit charmerende, electropoppede soloprojekt Bon Homme. Høffding arbejder lige nu på et nyt album, som udkommer i løbet 2013. Live styrer han også selv festkurven med mikrofon, computer, keyboard og sin uundværlige bowlerhat.

Kommentar